Rondje van de Zaak – RTLZ in Zaken- Ondernemers onder elkaar

Willem Overbosch

Vanaf 10 maart 2017 ben ik wekelijks te gast bij RTLZ in Zaken vanuit het collectief Ondernemers onder elkaar dat we met De Zaak begin 2017 zijn gestart samen met Makro, Seats2meet, Teamacademy en Fuenta. Het is een beweging vanuit een gedeelde gedachte:

Wij zijn ondernemers.
Wij zijn een collectief van ondernemers onder elkaar. We delen dat we allemaal ondernemers zijn. Dat we onze eigen boontjes moeten doppen, We weten dat we samen sterker staan, dan ieder voor zich. Ondernemen doe je immers nooit alleen. Dat doe je samen. Wij vertrouwen elkaar en gunnen elkaar de business. We zien ook dat de maatschappij aan het veranderen is. Oude organisatievormen en businessmodellen vervallen en maken plaats voor nieuwe vormen en verbindingen. De combinatie van fysieke, hyperlokale aanwezigheid en het internet stelt ons in staat om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen. Wij willen daar graag een bijdrage aan leveren. Jij ook? Sluit je dan aan bij ons aan. Als ondernemers onder elkaar.

Iedereen die de beweging steunt kan participeren. Het principe is geven en nemen. Lever toegevoegde waarde aan ondernemers in Nederland en je krijgt er contact met enthousiaste ondernemer voor terug. Samen vooruit.

Vanuit De Zaak leveren wij ondernemer de eindredactie voor het Rondje van de zaak en doe ik de presentatie. Daarnaast hebben we in 2017 een viertal Toptrends in business events met lezingen van Ronald van den Hoff, oprichter van Seats2meet.com, Chantal Verweij van de inspiratiebrigade en mijzelf, gebaseerd op de MKB Trends en mijn boek Toptrends voor ondernemers dat in 2017 verschijnt.

Wil je de hele reeks van 12 afleveringen Rondjes van de zaak bekijken? Check hier de afspeellijst of ga naar de programmawebiste RTLZ in zaken