Lancering Toptrends voor Ondernemers tijdens g-company Social Collaboration Event

De volgende stap

Wat een fantastisch moment was dit! Na meer dan een jaar gedacht, geschreven, geslepen, gepraat en weer opnieuw geschreven te hebben was het dan eindelijk zover. Mijn eerste boek “Toptrends voor ondernemers” is af en ligt vanaf nu in de boekenwinkel.

De lancering vond plaats tijdens het Social Collaboration event van g-company dat, samen met partners Salesforce.com en Goolge Cloud als partners, bij Dinner in Motion in Utrecht werd gehouden. De ruim 200 aanwezigen werden getrakteerd op mooie cases van nieuwe technologie in een grote verscheidenheid aan branches van de makelaardij tot de zorg.

David Saris, oprichter van g-company vierde tijdens dit event zijn 10de verjaardag. Niet alleen een mooie mijlpaal, maar vooral ook een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken naar de dingen die komen. Alles gaat naar de cloud. dat is zijn overtuiging. Daar zijn David en ik het wel over eens. Een mooie combinatie om de dag samen op te pakken. Ik mocht het event modereren en kroop tijdens de lancering van het boek gedurende de Fireside chat voor het eerst in de rol van auteur. Tijd voor de volgende stap…

Wil je een impressie van het hele event? Check hier het album met een mooie impressie van de middag.

Het boek Toptrends voor ondernemers is te bestellen op managementboek.nl