Keynote: Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day – Toptrends voor Digital Marketeers

Beste spannend hoor. meer dan 350 Digital Marketeers in de zaal en dan een Keynote geven over Trends. In mijn boek beschrijf ik de Digitale revolutie en de impact daarvan op ondernemers in het MKB. In het laatste deel van het boek ga ik vooral in op Digitale Marketing Trends en vertaal die naar praktische tips en trucs. De vraag was natuurlijk of de brug tussen Corporate marketeer en Ondernemers de juiste was voor deze kritische doelgroep.

Gelukkig wel! Natuurlijk waren er al vele sprekers voor mij die Digital Marketing Trends 2018 beschreven hadden. Stephan van Bellegem en Jarno Duursma hadden daar al een voorschot op genomen in hun Keynotes.

Juist de key figures van het MKB in Nederland spraken tot de verbeelding. Download hier de infographic met de kerncijfers in een overzicht.

Veel B2B marketeers hebben het over de doelgroep “MKB”, zonder een duidelijk beeld te hebben van wie ze voor zich hebben. Het gegeven dat de gemiddelde onderneming in Nederland zeven medewerkers heeft was bijvoorbeeld echt een verassing.

De dag werd afgesloten met een mooie animatie van De Tekenaars met een mooie weergave van de Toptrends.